O nama
Upoznajte nas kroz nasu misiju i viziju

Cor Net d.o.o. je informatička kompanija osnovana 2014. godine u Mostaru. Naša glavna djelatnost je izrada gotovih softverskih te rješenja po narudžbi od kojih bismo izdvojili cjelokupna rješenja za kladionice. Kompanija iza koje čvrsto stoji tim iskusnih i talentiranih IT stručnjaka, željnih rada i dokazivanja u području informacijskih tehnologija.

Kao firma nastojimo održati jedinstveni pristup problemima pružajući vrhunsku i profesionalnu IT uslugu koju smo stekli kroz mnoge projekte. Naš tim ljudi nudi visoku stručnost koja se precizno i profesionalno ogleda kroz dugogodišnju edukaciju i certifikate u IT polju. Vodimo se ideologijom da se svakom klijentu potrebno posvetiti sa posebnom pažnjom, jer jedino na takav način dolazi obostrano zadovoljstvo i ispunjavanje klijentskih potreba.

Misija

Svojim uslugama povećati produktivnost kompanija uvodeći najnoviju tehnologiju u svakodnevno poslovanje. Kvalitetnim idejama doprinijeti vašem poslovnom uspjehu i očuvanju konkurentnosti na dinamičnom tržištu rada.

Poslovanje temeljimo na transparentnom odnosu sa klijentima, konkretnim rješenjima, vrhunskim uslugama čime nastojimo osigurati vlastiti razvoj i napredak.

Vizija

Naša vizija je rast i napredovanje, širenje potencijalnog tržišta, povećanje ponude usluga, te ulaganje u kadrove kako bi bili još bolji i spremniji na sve veće izazove u području informacijskih tehnologija.

Certifikati
Potvrda kvalitete naseg proizvodaNaši klijenti
Kompanije koje su svoje povjerenje dale nama